Siirry pääsisältöön

Tuotteistuksen pikakurssi - Jari Parantainen 9.3. Raumalla!

Yrittäjyyteen uutta buustia- Tuplaa tulosi tuotteistamalla

Suomen kokenein tuotteistaja Jari Parantainen vetää pikakurssin siitä miten tuotteistat käytännössä. Kuulet myös vinkkejä siitä kuinka hinnoitella tuotteesi/palvelusi.



”Tuotettasi tai palvelua voi olla liian vaikea ostaa. Siksi asiakkaasi empivät. Menetät kauppaa ja rahaa aivan turhaan. Tuotteistajan tehtävä on poistaa ostamisen tärkein este, joka on pelko. Ostaja pelkää että hän tekee virheen, jos tilaa sinulta. Hän päättelee sen alitajuisesti monista merkeistä, joita sinäkin todennäköisesti kylvät ympärillesi.”

Torstaina 9.3. Cumulus City Hotelli Rauma os. Aittakarinkatu 9   tiloissa tuotteistuksen pikakurssi klo 9-12 ja sen jälkeen tuotteistusklinikat  viidelle  halukkaalle yritykselle (ennakkovalmistelu, pohdi mihin tarvit neuvoja, aika 40 min, soita Jaanalle p. 044 403 6301).  Tämä on tarkoitettu raumalaisille  yrityksille, asiantuntijoille, myyjille, markkinoijille,  esimiehille ja asiasta kiinnostuneille.
Tilaisuuden tarjoaa Kasvua, kehitystä ja uutta liiketoimintaa –hanke. Se on maksuton osallistujille.
 ”Pölli siis tästä” tilaisuudesta hyvät opit tuotteistukseen, puhujaa lainaten.

Ilmoittautumiset pikakurssille sini.kaarnamo@rauma.fi    p. 02 8343043 tai 044 4036138

8:30   Ilmoittautuminen ja aamukahvi, Cumulus – luentosali
9:00   Tilaisuuden avaus- Jaana Suksi, Rauman kaupunki – projektipäällikkö 
9:15   Tuotteista  ja tuplaa tulosi -  Jari Parantainen, Noste Oy
           Kuinka useimmat asiantuntijat sössivät hienot palvelunsa?
           Miten poistat ostamisen esteitä tuotteistuksen keinoin
           Mitkä viisi vaihetta tarvitset palvelusi lupausvaiheen tuotteistamiseen?
           Kuinka rakennat vakuuttavan sisäänheittotuotteen?
10:45  Tauko
11:05  Tuotteista ja tuplaa tulosi
           Miten dollarisoit tuotteesi tai palvelusi hyödyt?
           Kuinka tuotteistat palvelusi lunastusvaiheen?
           Mikä on ainoa toimiva työohjeen muoto?
           Kuinka ohjaat asiakkaasi käytöstä keittiöpsykologian avulla
           Tuotteistajan nimiopas 2.1
12:00  Päivän koonti
12:30  alkaen   Ennakkoon varatut  klinikkatapaamiset  Jari Parantaisen kanssa


HUOM! Klinikoille ennakkovalmistautuminen! TERVETULOA!


Kuka Jari Parantainen?

Yrittäjä ja tuotteistaja Jari Parantainen on koulutukseltaan diplomi-insinööri. Hän perusti vuonna 1983 Oulussa opiskelujensa ohessa ensimmäisen yrityksensä, joka oli erikoistunut elektroniikkasuunnitteluun. Sen jälkeen hän on muun muassa vetänyt tuotekehitysryhmiä, myynyt ja markkinoinut tietotekniikkaa, johtanut teknistä tukipalvelua ja mainostoimistoa sekä osallistunut yli kahteensataan asiantuntijapalvelujen tuotteistusprojektiin.
Jari on suosittu ja suorasanainen puhuja, joka vetää vuosittain sata eri koulutusta tai työpajaa eri puolilla Suomea. Hänellä on kiertänyt puhekeikoilla yli 15 vuoden ajan.
Parantainen on tuottelias kirjoittaja, jonka teoksista asiantuntijoille ja heidän esimiehilleen tarkoitettu Tuotteistaminen (2007) on muuttunut kestohitiksi: se on edennyt jo seitsemänteen painokseensa.



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

NORDIC BUSINESS FORUM STUDIO RAUMA 2.-3.10. BRUMMISSA

Tule seuraamaan NORDIC BUSINESS FORUMIN online- lähetystä RAUMAN studioon AIKA: 2.-3.10. 2017 ma klo 12-18.30 ja ti klo 10-17 (voi tulla pistäytymään katsomassa vaikka vain tiettyjä puhujia, maksuton ) PAIKKA: kulttuurikuppila BRUMMI, Karjalankatu 15 ILMOITTAUTUMISET: https://tinyurl.com/y9q6pu96 Ohjelma täältä: www.nbforum.com Hans-Peter Siefenin , Nordic Business Forumin perustajan terveiset Raumalle: " Tänä vuonna Nordic Business Forumin lavalle nousee aivan poikkeuksellinen line-up. Upeaa, että Rauma ja SAMK järjestävät tällaisen mahdollisuuden verkottua ja osallistua tapahtumaan live streamin välityksellä." Ohjelma –valitse tästä - valitse vaikka kaikki Maanantai 2.10. 12.30 Stéphane Garelli  – The World in Reset Mode:  A Competitiveness Outlook for 2017 and beyond 13.20 Adam Grant  – Originals: How Non-Conformists Rule the World 15.10 Severn Cullis-Suzuki  – Being Who We Say We Are:  Explaining the Anthropocene to Our Child

Satakunnan KASVUOPEN Finaali Eurajoella 23.5. klo 13 alkaen!

Tulevaisuuden kasvajayritykset framilla Eurajoella, Vuojoen kartanossa (Kartanontie 23, EURAJOKI). Ajankohta 23.5. klo 13-15.30. Lisää linkistä ja ilmoittautumiset: www.lyyti.fi/reg/Kasvu-Open-semifinaalikiertue

RAUM FLOSKA2017 Tule sparrausryhmään kehittämään yritystäsi-haku auki!

Raum Floska 2017-  ”yrityksiensä tai yritysideoidensa kehittämisestä innostuneiden sparrausryhmä keskellä loskaisinta aikaa marraskuulla tiistaisin” Näin edetään: tiistai 7.11. klo 17-20   Aloitus ja innostus: Palkitun yrittäjän kokemuksia yrityspolultansa,   porukan ryhmäytys  ”Kummonen paatti sul on”-menetelmällä (pikadeitti) ja herkullista iltapalaa Etapin sali, Satamakatu 22 tiistai 14.11. klo 17-20   Yrityskummit vetävät ryhmiä,  ryhmätöiden työstöä ja PITSAA  Kaupungintalon valtuustosali, Kanalinranta 3 tiistai 21.11. Huom. klo 12-16 Hinnoittelu – tuotteistusguru Jari Parantainen SAMK-auditorio, Suojantie 2 extraa mutta hyödyllistä: torstai 30.11. klo 9-12 Yritysrahoituksen monet lähteet -seminaari (yhteistyö Growing your Business-hanke ) Kaupungintalo valtuustosali , Kanalinranta 3 tiistai 12.12. klo 17-20  PÄÄTÖS eli ryhmien esitykset ja arvioijien kommentit, keskusteluja iltapalan äärellä, Teatteriravintola Ankkuri,   Afredinkatu 2 Ilmo